• Πολιτική

    ΝΔ: Ούτε ο πρωθυπουργός ούτε η σύζυγός του έχουν καμία σχέση με τον Λασκαρίδη – Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    Μαρέβα Μητσοτάκη

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη


    Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά όσων επιχειρούν να την συνδέουν, ενόψει εκλογών, με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη,  σε πλοίο του οποίου εντοπίστηκαν ναρκωτικά.

    Όπως καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, «οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν «ρέστα» ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους».

    Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει τις υβριστικές τοποθετήσεις του κ. Λασκαρίδη, κατά το παρελθόν, κατά του ίδιου του πρωθυπουργού, ενώ τονίζει πως ούτε ο κ. Μητσοτάκης ούτε η σύζυγός του είχαν ποτέ κάποια επαγγελματική ή άλλη σχέση με τον εφοπλιστής.

    «Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό. Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ