• Πολιτική

    ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο όσοι έχουν αμετάκλητα καταδικασμένους

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός


    Προκλητική στάση καταλογίζουν πηγές της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου μετά την παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, που ρωτούσε ποιος έδωσε εντολή για παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στην Πειραιώς.

    «Είναι προκλητικό αυτοί που καμαρώνουν ότι έχουν στις τάξεις τους αμετάκλητα καταδικασμένους για βαρύτατα αδικήματα και πρωταγωνιστές σκοτεινών υποθέσεων χειραγώγησης των Μέσων και της δικαιοσύνης, για τους οποίους η λέξη παραίτηση είναι διαχρονικά άγνωστη, να κουνάνε το δάχτυλο σε περιπτώσεις που οι παραιτήσεις προηγήθηκαν των πορισμάτων των αρμοδίων αρχών, οι οποίες προφανώς συνεχίζουν να κάνουν όσα προβλέπονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της ΝΔ.

    ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έδωσε εντολή για παράδοση προσωπικών δεδομένων από το ΥΠΕΣ

    Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που επισήμανε ότι η ομολογία της κυβέρνησης για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός τεράστιου σκανδάλου.

    Επίσης διερωτάται ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στο κόμμα της ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατρίνης: Πέρα από την κ. Ασημακοπούλου, εκτεθειμένη είναι και η κυβέρνηση

    Τσακλόγλου: Μείωση του αριθμού των εκκρεμών συντάξεων και του μέσου χρόνου απονομής

    Υπόθεση Κολωνού: Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων της 12χρονης



    ΣΧΟΛΙΑ