ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Χθες το απόγευμα στόχος έγινε το γραφείο του Βουλευτή Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ Δημήτρη Μαρκόπουλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Και επισημαίνει: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση από την οποία προκλήθηκαν καταστροφές στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου θέτοντας σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν μέσα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Δεν μας φοβίζουν. Δεν μας πτοούν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις: Γιατί οι 50άρηδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επόμενης αύξησης ορίων το 2030
- Γιώργος Παπανδρέου: Οργισμένος για δημοσίευμα που τον εμπλέκει στην υπόθεση Επστάιν – «Τέλος η λάσπη!»
- Άκης Σκέρτσος: Επιβεβλημένη η επίτευξη συναίνεσης ιδίως από πολιτικές δυνάμεις που κατά καιρούς έχουν ταχθεί υπέρ της Αναθεώρησης
- Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Συμβούλιο της Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.