ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η ανοχή είναι συνενοχή» επισημαίνει στον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και ανομίας των τελευταίων ημερών.
«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων. Γιάφκες στα Πανεπιστήμια. Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Η σημερινή επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε τα ξημερώματα ο Ρουβίκωνας στην οικία του Τζέφρι Πάιατ είναι το τελευταίο κρούσμα ανομίας σε μια «αλυσίδα» παρόμοιων περιστατικών, πολλά από τα οποία σχετίζονται με την άρνηση παροχής άδειας στο καταδικασμένο τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θανάσης Κοντογεώργης: Μειώσεις φόρων και στήριξη μεσαίας τάξης και ευάλωτων στη ΔΕΘ
- Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου με εκπροσώπους της αγοράς για την ακρίβεια – Στις 14:00 ανακοινώσεις από τον Τάκη Θεοδωρικάκο
- Μαρινάκης κατά Τσίπρα: Δεν θα γυρίσουμε στα ψεύτικα και στα δανεικά λεφτά
- Ισπανία: Αύξηση 2,6% αναμένεται στο ΑΕΠ το 2026 παρά τον πόλεμο με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.