ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με «Φεράρι του ψέματος» παρομοιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, το βράδυ της Τρίτης.
«Αν ήταν πικάπ ο κ. Τσίπρας θα είχε κολλήσει η βελόνα του στη λέξη Μητσοτάκης. Κι αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν η Φεράρι του ψέματος με σπασμένα φρένα. Είναι αδύνατον πλέον ακόμη και να τον παρακολουθήσουμε στο καθημερινό του παραλήρημα», αναφέρουν οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
«Η ΝΔ στις 10 ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα αναδεικνύει τις λύσεις που ζητούν οι πολίτες για να γίνει καλύτερη η ζωή τους», σημειώνεται στο non-paper της οδού Πειραιώς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά καταθέτουν πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή
- Οι ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης των Κυπέλλων Ευρώπης με πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα
- Ξεκίνησε το «1566» – Γεωργιάδης: Θα μας παίρνει και αυτό τηλέφωνο για υπενθύμιση ραντεβού και για φάρμακα
- Επίδαυρος και ιερό του Ασκληπιού με νέο μουσείο – Αντικαθιστά το αιωνόβιο, σημερινό κτήριο
