• Πολιτική

  ΝΔ για «Πόθεν Έσχες» του Κασσελάκη: Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν

  Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός

  Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός


  «Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό» αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα «Πόθεν Έσχες». Ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη για «θράσος» και «συκοφαντίες» επισημαίνοντας:

  «Δεν έχει νόημα να αναλωθούμε για μια ακόμα φορά στο να απαντάμε στην χιλιοπαιγμένη κασέτα με τη λάσπη, τα ψέματα και τα λεφτόδεντρα 2.0 που αναπαρήγαγε απόψε ο κ. Κασσελάκης, σε μια ακόμα δημόσια επίδειξη τοξικότητας και άγνοιας!»

  Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημείωσε επίσης:

  «Θέλει όμως πολύ θράσος να συκοφαντεί πολιτικούς του αντιπάλους, των οποίων το πόθεν έσχες έχει ελεγχθεί 20 φορές, κατηγορώντας τους για αδιαφάνεια, όταν ο ίδιος συνεχίζει να μη δίνει το δικό του πόθεν έσχες στη δημοσιότητα!».

  Και κατέληξε λέγοντας:

  «Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό».

  Διαβάστε επίσης:

  Δημοσκόπηση Prorata: Έκπληξη με ΠΑΣΟK στη δεύτερη θέση στην εκλογική επιρροή

  Πισωκίνητη BMW M3 με 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο!

  ΥΠΕΞ: Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά αμάχων στη Ράφα και ζητά ενδελεχή έρευνα  ΣΧΟΛΙΑ