ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ) σχολιάζει την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, με αφορμή τις κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Η ΝΔ υπενθυμίζει πως ο δικαστικός έλεγχος της υπόθεσης ξεκίνησε επί των ημερών της και καλεί τη Δικαιοσύνη να φτάσει μέχρι τέλους, «ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών». Παράλληλα αναφέρει πως η απόφαση για προσωρινή κράτηση υποδεικνύει πως οι δικαστικές Αρχές έκριναν πως υπάρχουν λόγοι που την καθιστούν αναγκαία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Ο δικαστικός έλεγχος του κ. Γ. Παπαντωνίου που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών. Για να διαταχθεί προσωρινή κράτηση, προφανώς η Δικαιοσύνη έκρινε ότι υπήρχαν λόγοι που την καθιστούσαν αναγκαία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΚΙΝΑΛ για Παπαντωνίου: Ορισμένοι τυχοδιώκτες και σαπρόφυτα δεν μπορούν να προσβάλουν την παράταξη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σκεπτικό για την προφυλάκιση Παπαντωνίου – Κουράκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια θεά γεννιέται –Σπάνιο ειδώλιο Αφροδίτης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
- Ο Μητσοτάκης πήρε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη – Ο Τσίπρας διεκδικεί τώρα το υπόλοιπο
- Eurobank και Mastercard επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους
- Η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει τον ρόλο της στην πράσινη μετάβαση της Ελλάδας με την υψηλότερη βαθμολογία από τη Sustainable Fitch
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.