• Πολιτική

    ΝΔ για ανασχηματισμό: Άλλαξε ο Μανωλιός…. – «Καρφιά» του Άδ. Γεωργιάδη στο Twitter για Παπακώστα και Ρήγα

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης. υπουργός Ανάπτυξης


    Με δηκτικό τρόπο σχολίασε η Νέα Δημοκρατία τα πρόσωπα που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Η εκπρόσωπος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, μάλιστα, σχολίασε με μια γνωστή παροιμία τον ανασχηματισμό.

    «Τόση αναμονή, τόσος ντόρος, τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Ευτυχώς, δεν αργεί ο μόνος πραγματικός ανασχηματισμός που χρειάζεται η χώρα. Οι εκλογές. Για να δείξουν οι πολίτες στον κ. Τσίπρα το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου», ανέφερε η κ. Σπυράκη.

    Πιο αιχμηρός, πάντως, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κυρίως με την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα. Η πρώην βουλευτής της ΝΔ, η οποία πριν την αποπομπή της από τη ΝΔ είχε έρθει πολλές φορές σε κόντρα μαζί του, ανέλαβε τη θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

    Με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο κ.Γεωργιάδης υπενθύμισε παλαιότερες δηλώσεις της, κάνοντας λόγο για «φαρισαίους» και «υποκριτές».

    Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ρήγας ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, δίπλα στον Πάνο Καμμένο, αλλά και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανασχηματισμός «μηδενικής πνοής» με πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν – Το νέο σχήμα της κυβέρνησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρτι στο Twitter με την Κατερίνα Παπακώστα – Από το «θλιβερός Τσίπρας», υπουργός της κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Νοτοπούλου: Στα 30 της, η νεότερη υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ