«Το είδαμε και αυτό. Αντί του κ. Τσίπρα, να ενημερώνει η γνωστή εφημερίδα της λάσπης τα πολιτικά κόμματα και τους πολίτες για το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” που συμφώνησε η κυβέρνηση με τα Σκόπια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Δεν μας εκπλήσσει που το έντυπο που εκτέλεσε όλες τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της ΝΔ και του προέδρου της, αναλαμβάνει πλέον και επισήμως χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρεται σε σχετικό σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, η οποία κυκλοφορεί με το πρωτοσέλιδο: «Αποκλειστικό. Αυτό είναι το όνομα-erga omnes. Severna Makedonija-Βόρεια Μακεδονία (αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χιλιάδες κόσμου στο συλλαλητήριο στα Σκόπια: «Το όνομά μας είναι Μακεδονία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας και Ζάεφ βρίσκουν λύση στο Σκοπιανό-Τα 3+1 ονόματα που είναι στο τραπέζι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοντά σε συμφωνία για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» φαίνεται να καταλήγουν Τσίπρας και Ζάεφ