ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ανοησίες» χαρακτηρίζουν πηγές της ΝΔ την πρόταση του Πάνου Καμμένου για παραίτηση 101 βουλευτών με στόχο να μπλοκαριστεί η διαδικασία της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι ίδιες πηγές δηλώνουν πως «ο ψεκασμένος κ. Καμμένος εξακολουθεί να διακινεί ανοησίες», καθώς «αγνοεί ακόμη και το Σύνταγμα, από το οποίο ρητά προκύπτει ότι η Βουλή δεν διαλύεται και δεν προκηρύσσονται εκλογές, ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της αντιπολίτευσης».
«Παρ’ όλα αυτά η δική του παραίτηση, όπως και των προθύμων που στήριξαν την Kυβέρνηση Τσίπρα είναι καλοδεχούμενη και πριν από τις 2 το μεσημέρι. Θα είναι η απαρχή εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος» καταλήγουν στη ΝΔ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Alert: Παρέμβαση της Δικαιoσύνης για όσα κατήγγειλε χθες ο Π.Καμμένος ζητά η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε μαζική παραίτηση βουλευτών καλεί ο Πάνος Καμμένος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλαστικά Κρήτης: Εξαγοράζει τη μαροκινή Naturplas – Στα €20 εκατ. οι πωλήσεις το 2026
- Πολιτική Αεροπορία: Κατεπείγουσα οδηγία για έκτακτους ελέγχους στα ελικόπτερα Bell 206 μετά την τραγωδία στη Σίφνο
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες εν μέσω sell-off στα ομόλογα – Νέο ρεκόρ για Optima, στα 15 ευρώ η Helleniq Energy
- ΗΠΑ: Ανοδικά η βιομηχανική παραγωγή για δεύτερο μήνα με στήριξη από τεχνολογία και άμυνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.