• First Top Stories

    ΝΔ: Αέρας ανανέωσης με 30 γυναίκες στα ψηφοδέλτια

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Τα ονόματα 30 γυναικών που θα είναι υποψήφιες με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλιμακώνοντας τις προεκλογικές κινήσεις του, που έχουν κύριο στόχο την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού. Πρόκειται για το «πρώτο κύμα» υποψηφίων βουλευτών, που περιλαμβάνει μόνο γυναίκες, οι οποίες στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν έχουν διεκδικήσει άλλοτε θέση στη Βουλή ούτε με τη ΝΔ ούτε με άλλο κόμμα.

    Πρόκειται για γυναίκες από όλη την Ελλάδα με εμπειρία είτε στην Αυτοδιοίκηση είτε στον επαγγελματικό τομέα που δραστηριοποιούνται.

    Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία η ΝΔ θέλει να σηματοδοτήσει, εκτός από τη στελεχιακή ανανέωση, και την ανάγκη προώθησης στην κεντρική πολιτική περισσότερων γυναικών, καθώς η Ελλάδα υστερεί στη συμμετοχή τους στο Κοινοβούλιο.

    Οι 30 υποψήφιες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και είναι αξιόλογες και με εμπειρία στον τομέα που δραστηριοποιούνται, υστερούν σε αναγνωρισιμότητα έναντι των γνωστών πολιτικών με χρόνια παρουσίας στα έδρανα της Βουλής. Γι’ αυτό και η ΝΔ αποφάσισε να τις ρίξει στην «αρένα» από τώρα, με την εκτίμηση ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν πριν από τον Μάιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ονόματα-έκπληξη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τους Τατσόπουλο και Πανούτσο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης



    ΣΧΟΛΙΑ