ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίμπερλι, ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο Κ.Μ. πού πάει στην Ουάσιγκτον, οι super 6, το ράλι σε Aktor και ΔΕΗ, το αδιέξοδο του Παυλίδη, οι φήμες για ανασχηματισμό και η έκπληξη της Exxon Mobil
«Εγώ δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, ούτε είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε διεκδικώ υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση για τη σχέση που έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν χαριεντιζόμουν με τον πρωθυπουργό όπως είπε ο κ. Καλαφάτης. Εγώ τον πρωθυπουργό τον αποκαλώ κύριε Πρόεδρε. Έχω δηλώσει ότι είμαι με το γκουβέρνο γιατί πρέπει να τελειώσουμε τις δουλειές μας. Αυτός είναι ο τρόπος διοίκησης που έχουμε εμείς. Όταν θα έρθετε εσείς στην εξουσία, αν και αμφιβάλλω, να φέρετε δικό σας τρόπο» είπε ο δήμαρχος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπουτάρης κατά ΕΥΑΘ: Ποιος θα πληρώσει τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης – Οι ζωγραφιστές κλίνες που μιλούν για την καλλιτεχνική παράδοση στη Μακεδονία
- Σήμερα στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση
- Από το Σίδνεϊ στην Εθνική! Ποιος είναι ο Νεκτάριος Τριάντης που κάλεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- AAΔΕ: Σε γάμους, βαφτίσεις και catering επεκτείνεται το ψηφιακό πελατολόγιο