• Πολιτική

    Μπαλωμενάκης κατά Καμμένου: «Να δώσει εξηγήσεις, αλλιώς δεν έχει θέση στην κυβέρνηση»

    • NewsRoom

    Αντώνης Μπαλωμενάκης


    Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πάνου Καμμένου και των όσων δήλωσε από τις ΗΠΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για το Σκοπιανό και την σχέση της Αμερικής με την Ελλάδα. Τελευταίος στη σειρά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που στρέφεται κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ είναι ο Αντώνης Μπαλωμενάκης.

    Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλωμενάκης μιλώντας στον Xfm 9,43, ο Πάνος Καμμένος υπερέβη τα εσκαμμένα και πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διαφορετικά δεν έχει θέση στην κυβέρνηση.

    Η κυβέρνηση μπορεί να βρει και χωρίς τον Καμμένο τις απαραίτητες ψήφους για να συνεχίσει την πορεία της σημείωσε ο κ. Μπαλωμενάκης. Μάλιστα, όπως τόνισε, «την εξωτερική πολιτική την ασκεί η κυβέρνηση και όχι ο κ. Καμμένος».

    «Η τοποθέτηση για τον βαλκανικό άξονα είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν τον χρειαζόμαστε. Έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . «Στη Βουλή υπάρχει ήδη η πλειοψηφία που κυρώνει συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε και κατέληξε εκτιμώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά να καταθέσει πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριος εμφύλιος: O Καμμένος κατηγορεί φιλοκυβερνητική εφημερίδα για business με επιχειρηματίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άφεση αμαρτιών στον Πάνο Καμμένο: Περασμένα, ξεχασμένα!



    ΣΧΟΛΙΑ