ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μιχαηλίδου: Συνάντηση με Κύπριο υπ. Δικαιοσύνης – Στο επίκεντρο ισότητα, έμφυλη βία και κοινωνική επανένταξη
Παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, θα υπογραφεί αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, Μνημόνιο Συνεργασίας με τις «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑ.ΣΥ.), για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και της παρενόχλησης.
Το Μνημόνιο θα υπογραφεί, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ., Αθανάσιο Κοτταρά.
Η τελετή της υπογραφής θα πραγματοποιηθεί στις 13:30, στον σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Διαβάστε επίσης
Οτάβα: Δύο ενήλικοι και τέσσερα παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένα μέσα σε σπίτι
Clinique: Στην Ελληνική αγορά δεν διανέμονται προϊόντα που να περιέχουν υπεροξείδιο του Βενζόλιου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι στον ΟΗΕ: Ο Πούτιν εμποδίζει τον τερματισμό του πολέμου
- Μπέσεντ: Συνάντηση με τον Κινέζο αντιπρόεδρο Χε για συνομιλίες γύρω από τα «εκκρεμή ζητήματα»
- Χριστοδουλίδης κατά Ερντογάν από τον ΟΗΕ: «Μέγιστη υποκρισία – Η διχοτόμηση δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή»
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την απαγόρευση των εξαγωγών ντίζελ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.