• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Το εθνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα προχωράει

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


    «Ημέρα χαράς και υπερηφάνειας σήμερα για τo Πολεμικό μας Ναυτικό, αλλά και όλους τους Έλληνες. Ο «Κίμων», η πρώτη φρεγάτα Belharra με υψωμένη τη γαλανόλευκη, καθελκύεται στα νερά της Μεσογείου!», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσημη τελετή καθέλκυσης της πρώτης φρεγάτας FDI (Belh@rra) του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στο Λοριάν της Γαλλίας.

    «Πριν από 30 μήνες είχα δεσμευτεί ότι η χώρα θα αποκτήσει τα πιο σύγχρονα σκάφη, τα πιο αποτελεσματικά μαχητικά και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό. Και πράγματι, αυτά γίνονται τώρα πραγματικότητα», συνεχίζει ο πρωθυπουργός.

    «Με τις καινούργιες φρεγάτες και κορβέτες. Με τα ελικόπτερα Romeo, τα Rafale και τα F16 Viper. Όπως και με τα τεθωρακισμένα και τα πυρομαχικά νέας γενιάς», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης και καταλήγει:

    «Παρά τις δυσκολίες των καιρών και με σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου, το εθνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα προχωράει. Γιατί η θωράκιση της πατρίδας είναι προϋπόθεση για την ειρήνη και την ευημερία των πολιτών.

    Το είπαμε και το κάναμε. Καλοτάξιδη, λοιπόν, η νέα μας φρεγάτα!»

    Διαβάστε επίσης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Ιωάννιδης έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ

    Προσφυγή της ΓΣΕΕ στη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας

    ΕΕ: Συμφωνία στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό – Τι περιλαμβάνει



    ΣΧΟΛΙΑ