• Πολιτική

    Μητσοτάκης στο TikTok: Η επίσκεψη σε καταφύγιο ζώων και η γνωριμία με τον «σταρ» Πίνατ

    • NewsRoom
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Takis Shelter

    Πηγή: Facebook @Takis Shelter non profit organisation


    Νέο βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψή του στο καταφύγιο ζώων «Takis Shelter» στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

    Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο πρόεδρος της ΝΔ θυμήθηκε στο τελευταίο του βίντεο στο TikTok πως γνώρισε τον «σταρ» Πίνατ και υπογράμμισε την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε η δική του κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς.

    «Σήμερα επισκέφτηκα τον φίλο μου τον Τάκη στο Takis Shelter. Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα. Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ, όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Μέσα από το σταριλίκι, μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν στην ευζωία των ζώων», ανέφερε στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.

    Και πρόσθεσε: «Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση τω ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος, τον υποχρεωτικό έλεγχο DNA για τα ζώα, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Πραγματικά είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος. Είμαστε στην πρώτη γραμμή».

    Μάλιστα στο τέλος του βίντεο, έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία του Πίνατ, με την σημείωση: «Peanut approves this message» (ο Πίνατ εγκρίνει αυτό το μήνυμα).

    Δείτε το βίντεο στο TikTok:

    ,

    @kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

    Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες από το Takis Shelter:

    Διαβάστε επίσης:

    Μέγαρο Μαξίμου: Τελευταίος και με… ταξί έφυγε ο Πίνατ

    Μητσοτάκης από Θερισό Χανίων: «Σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω…»

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ