• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Στις 12.30 τη Δευτέρα η πρώτη θεματική συνέντευξη Τύπου, για οικονομία, ανάπτυξη και αγορά εργασίας

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Η οικονομία, η ανάπτυξη και η αγορά εργασίας θα είναι το τρίπτυχο της πρώτης θεματικής συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρωθυπουργός τη Δευτέρα, στις 12:30, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό της πορείας αυτού που αποκαλεί «ιστορία οικονομικού μετασχηματισμού», δηλαδή της αλλαγής της εικόνας της Ελλάδας σε οικονομικό επίπεδο. Ταυτοχρόνως, ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει το σχέδιο του για την δεύτερη τετραετία που περικλείεται στο «φιλελεύθεροι στην οικονομία- προοδευτικοί στην κοινωνική πολιτική».

    Η οικονομία αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δρόμο προς τις εκλογές και τον στόχο του για μια  δεύτερη τετραετία.

    Παράλληλα, η αλληλεξάρτηση της ανάπτυξης με την αγορά εργασίας, ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του προέδρου της ΝΔ για την επόμενη μέρα, με  δεδομένη και την απόφασή του να προτάξει τις αυξήσεις μισθών και στον ιδιωτικό τομέα, ως έναν από τις τρεις βασικούς τους στόχους για τη δεύτερη τετραετία.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα πει ο Μητσοτάκης την Δευτέρα, ο Μαρινάκης και η γυναικεία ψήφος, η εμφάνιση Μπρατάκου, τα γενέθλια της Ροκοφύλλου και η Chanel και ο μονοψήφιος Ανδρουλάκης

    Σκέρτσος και Μαρινάκης εναντίον Τσαπανίδου, η νέα επίθεση της Κεφαλογιάννη στη ΝΔ, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης με τον Αβραμόπουλο και οι 600 του Θεοδωρικάκου



    ΣΧΟΛΙΑ