• Πολιτική

    Μητσοτάκης σε Στουρνάρα: Χρειάζεται τολμηρή αλλά και δίκαιη λύση για τα κόκκινα δάνεια

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης Στουρνάρας


    Την ανάγκη για μια τολμηρή αλλά ταυτόχρονα δίκαιη λύση για το πρόβλημα των κόκκινων δανείων και την ανάκαμψη της ρευστότητας των τραπεζών, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, κατά τη συνάντησή τους την Δευτέρα, Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ενόψει της παρουσίασης από την ΤτΕ της τελικής της εισήγησης για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, το αμέσως επόμενο διάστημα.

    Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ανάκαμψη της ρευστότητας των τραπεζών αποτελεί μια προτεραιότητα καθώς μέσω αυτής μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της ανάκαμψης της οικονομίας. Ωστόσο, ως προς το ζήτημα της μείωσης των κόκκινων δανείων, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως η λύση πέρα από τολμηρή θα πρέπει να εξασφαλίζει με δίκαιο τρόπο την «πραγματική ελάφρυνση των νοικοκυριών και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων».

    Η Ν.Δ. θα τοποθετηθεί επί της τελικής πρότασης της Τραπέζης της Ελλάδος μετά τη ανακοίνωση της, ξεκαθάρισε η ΝΔ.

    Στη συνάντησης, εκτός του κ. Μητσοτάκη, συμμετείχε και ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας καθώς και ο Διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, κ. Στέλιος Πέτσας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Στουρνάρα για τα κόκκινα δάνεια



    ΣΧΟΛΙΑ