• Πολιτική

    Μητσοτάκης σε κατοίκους στα Σεπόλια: Εσείς τι βαθμό μου βάζετε; (video)

    • NewsRoom


    Τις προσδοκίες καθώς και τα παράπονα των κατοίκων στα Σεπόλια άκουσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στην εν λόγω περιοχή. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από έναν καταστηματάρχη να βαθμολογήσει εκείνον και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

    «Είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή κυβέρνηση;» ρώτησε τον καταστηματάρχη για να πάρει την απάντηση: «Με άριστα το 10 τους βάζω 1». «Eγώ τι βαθμό παίρνω;», τον ξαναπροκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να πάρεις και 11, αλλά μέχρι τώρα 8». «Το 8 είναι είναι μια χαρά, για να έχουμε και περιθώρια προόδου», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

    Ένας κάτοικος Σεπολίων είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη : «Μακάρι αυτά που λέτε στον κόσμο να τα τηρήσετε. Έστω να κάνετε τα μισά από αυτά», με τον αρχηγό της ΝΔ να απαντάει: «Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα. Γι’ αυτό δεν λέω πολλά».

    «Στα Σεπόλια οι πολίτες μου μίλησαν για τη δυσβάσταχτη φορολογία και την ανασφάλεια που αισθάνονται στη γειτονιά τους. Θέλω να ξέρουν ότι τους ακούω. Κι ότι έχουν δίκιο. Η φορολογία θα μειωθεί αμέσως και το κράτος θα τους παρέχει και πάλι το αυτονόητο δικαίωμα στην ασφάλεια», τόνισε σε δήλωσή του ο αρχηγός της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Ας προκηρύξει τώρα εκλογές ο Αλ.Τσίπρας – Η Σ. Ζαχαράκη νέα «γαλάζια» εκπρόσωπος Τύπου



    ΣΧΟΛΙΑ