Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τις επενδυτικές προοπτικές και τη δυνατότητα βαθύτερων επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών. Επισημάνθηκε επίσης η προσήλωση στη διατήρηση συνθηκών σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας για τη βοήθεια που προσέφεραν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την κατάσβεση των πυρκαγιών το περασμένο καλοκαίρι.
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης ανανέωσε την πρόσκληση προς τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Mohamed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, να επισκεφθεί τη χώρα μας.
Διαβάστε επίσης:
Συνομιλία Μητσοτάκη-Steve Forbes: Όλοι θα επωφεληθούν από την ισχυρή ανάπτυξη των επόμενων χρόνων
Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2023 – Κάντε τον προγραμματισμό σας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
- «Χαστούκι» στην Τουρκία από την Ευρωβουλή: «Δεν μπορεί να επανεκκινήσει η διαδικασία ένταξης – Είναι πλέον μια αυταρχική χώρα»
- Συνάντηση με τον «ιταλικό ΟΠΕΚΕΠΕ» είχε ο Πιτσιλής – Πώς λειτουργεί το «μοντέλο» πληρωμών της γειτονικής χώρας
- Μουσείο Ακρόπολης: Ελλάδα – Ιταλία, μια αδελφική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.