ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα συνομιλία με τον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ είχε στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον ηγέτη των Εργατικών έγινε όταν ο κ. Μητσοτάκης πήγαινε στην εκδήλωση GR-eco Islands.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κιρ Στάρμερ ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό.
Στο Ντουμπάι βρίσκεται και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, ωστόσο προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε «μήνυμα», συναντώντας τον ηγέτη της αντιπολίτευσης.
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιστεύω πολύ στο σχέδιο GR-eco Islands – Γιατί επιλέχθηκε ο Πόρος
Αμετανόητος ο Σούνακ: Ζήτημα νόμου η παραμονή των Γλυπτών του Παρθενώνα στο Λονδίνο
Ερντογάν: Έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας όσα συμβαίνουν στη Γάζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
- Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.