ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα της χώρας για τον οδικό τουρισμό, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να διασωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής σεζόν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε στη διάρκεια των συναντήσεων με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος τόνισαν τη μεγάλη σημασία του οδικού τουρισμού για τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα τη Μακεδονία και ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι 10.000.000 τουρίστες φτάνουν οδικώς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «κόλπο» Τραμπ με τη χειραψία στην Μπριζίτ Μακρόν που κράτησε 13 δευτερόλεπτα
- Μερτς: Το Κίεβο είναι πλέον σε νέα θέση ισχύος – H Ρωσία δεν μπορεί να νικήσει στρατιωτικά
- Prodea: Ο Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου πούλησε 1,4 εκατ. μετοχές αξίας €7,17 εκατ.
- Άλμα για τον χρυσό μετά τη βουτιά στο πετρέλαιο και την αποκλιμάκωση των πληθωριστικών ανησυχιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.