ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθυστέρηση υπάρχει στην αναχώρηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας τις τελευταίες ώρες.
Η αναχώρηση του πρωθυπουργού για την ελβετική πόλη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και αφού διασφαλιστεί η ομαλή διαχείριση της κατάστασης στο εσωτερικό της χώρας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης για να συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο τη Γροιλανδία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
- Kapopoulos Fine Arts x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Η τέχνη της μεταμόρφωσης είναι εδώ
- Αυτοί είναι οι πανίσχυροι Έλληνες εφοπλιστές και οι ναυτιλιακές οικογένειες με πλοία που η αξία τους υπερβαίνουν τα 1,5 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.