• Πολιτική

    Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Αν υπήρχε πολιτική βούληση θα είχε αντιμετωπιστεί

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ


    Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη δράση του Ρουβίκωνα και τις απειλές προς το πρόσωπό του.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ρουβίκωνας προέρχεται από τη μήτρα της άκρας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς» και αν υπήρχε πολιτική βούληση θα είχε αντιμετωπιστεί. Ως παράδειγμα έφερε το γεγονός ότι τα μέλη του Ρουβίκωνας συνελήφθησαν στην Τήνο, αλλά αντίθετα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στην Αθήνα όπου υπάρχουν πολύ περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις. «Στην Τήνο συνελήφθησαν μέλη του Ρουβίκωνα και η δικαιοσύνη πήρε την απόφαση της. Στην Τήνο με δέκα αστυνομικούς μπορούμε και συλλαμβάνουμε το Ρουβίκωνα, στη Βουλή με 30 διμοιρίες όχι».

    Τόνισε, δε, πως ο Ρουβίκωνας κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα αλλά μπορεί να ελεγχθεί εύκολα, αν υπάρξει πολιτική βούληση. Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε από τις δημόσιες απειλές που δέχτηκε μέσω Facebook από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απάντησε: «Όχι ιδιαίτερα. Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι ούτε να με εκβιάζει ή να με απειλεί εμένα ή την παράταξη που εκπροσωπώ ο Ρουβίκωνας. Δεν θα αφήσω τέτοιες συμπεριφορές να συνεχίζονται. Θα εξετάσω όλα τα μέσα για να αντιμετωπίζουμε πιο αποτελεσματικά τέτοια φαινόμενα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη: Ό,τι είναι να πούμε, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο Αδ. Γεωργιάδης με αφορμή τις απειλές Ρουβίκωνα προς τον Μητσοτάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν κινητοποιεί τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό – Ο Τσίπρας τα προκαλεί



    ΣΧΟΛΙΑ