ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το δικό του μήνυμα για τα 52 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τονίζοντας ότι τα συνθήματα των φοιτητών τότε αντηχούν στο τώρα και αποτελούν οδηγό για μία χώρα δημοκρατική, σύγχρονη και ευρωπαϊκή.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Τα συνθήματα των φοιτητών του Πολυτεχνείου διατρέχουν 52 χρόνια και αντηχούν στο τώρα ως διαρκές κάλεσμα για μία χώρα δημοκρατική, σύγχρονη και ευρωπαϊκή. Που διδάσκεται από το χθες, διαμορφώνοντας με αυτοπεποίθηση το αύριο.
Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας. Στηρίζοντας το εισόδημα και μειώνοντας φόρους υπέρ της κοινωνίας. Αλλά και χτίζοντας ένα κράτος φιλικό και ψηφιακό, στην υπηρεσία του πολίτη.
Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας που έδωσε, αργότερα, παλμό στον Κοινοβουλευτισμό. Και το μετατρέπουμε σε καθημερινή προσπάθεια για μία Ελλάδα ισχυρή, δίκαιη και προοδευτική. Με τη σκέψη ανοιχτή και το βλέμμα στο μέλλον. Δείτε λιγότερα
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Trek: Πάνω από 47% κέρδη στην πρεμιέρα
- Samsung – Hyundai: Αυξάνουν τις εγχώριες επενδύσεις μετά το deal της Νότιας Κορέας με τις ΗΠΑ
- Πολεμικό Ναυτικό: Υπεγράφη η σύμβαση για την τέταρτη φρεγάτα Belharra (FDI HN)
- Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας εργαζομένων