Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Οικονομικό Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και σχολίασε με καυστικό τρόπο την επικρατούσα κατάσταση έξω από το κτίριο καθώς και το καθεστώς του ασύλου.
Όπως σημειώνει σε σχετική δήλωσή του, «περνούσα, σήμερα, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και σταμάτησα για να δω αυτήν την απαράδεκτη εικόνα κατάληψης δημοσίου χώρου από μικροπωλητές. Οι οποίοι, σε πρώτη ευκαιρία, βρίσκουν πάντα καταφύγιο εντός του χώρου του Οικονομικού Πανεπιστημίου για να αποφύγουν την ενδεχόμενη σύλληψη».
Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε πως αυτή δεν είναι εικόνα δημόσιου Πανεπιστημίου και ούτε μπορεί το άσυλο να καταστρατηγείται, με τέτοιο τρόπο, για να καλύπτει όλου του είδους τις παράνομες, τις έκνομες συμπεριφορές.
«Για άλλη μια φορά, θέλω να επαναλάβω την κατηγορηματική μου δέσμευση ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Έτσι ώστε να μπορεί η αστυνομία αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνει και εντός του πανεπιστημίου, όποτε εντοπίζεται οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στους φοιτητές, το οφείλουμε στους εργαζόμενους σε όλο το δημόσιο πανεπιστήμιο», κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σφοδρή κριτική Μητσοτάκη: Ο Τσίπρας δίχασε τους Έλληνες!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ευρωβουλή η κόντρα για το Σκοπιανό: Στηρίζει Μητσοτάκη το ΕΛΚ, στο πλευρό Τσίπρα οι Σοσιαλιστές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
- Ο πόλεμος Δένδια – Άδωνι και ο peacemaker, ο χαμός στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί ο Κακλαμάνης αποθέωσε Στουρνάρα και γιατί πέφτουν τα τουρκικά drones
