• Πολιτική

    Σφοδρή κριτική Μητσοτάκη: Ο Τσίπρας δίχασε τους Έλληνες!

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχηγός ΝΔ


    Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από τη συνάντηση που είχαν οι δύο πολιτικοί στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

    Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι κάνει παραχωρήσεις χωρίς να λάβει ανταλλάγματα αλλά και για το γεγονός ότι δεν προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες συνεννόησης και συναίνεσης με την αντιπολίτευση και τον λαό.

    «Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στις δηλώσεις του από το γραφείο του στη Βουλή.

    «Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε: «Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

    Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη:

    Η 45λεπτη συνάντηση

    Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

    Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για τις εξελίξεις με το Σκοπιανό. Κατά την έξοδό του ο κ. Μητσοτάκης δεν προέβη σε δηλώσεις.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η ΕΡΤ «κάλυψε» το ραντεβού με 2-3 «βουβά» πλάνα δευτερολέπτων και μια εικόνα από την άφιξη Μητσοτάκη.

    Η Γραμματεία του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι «η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό».



    ΣΧΟΛΙΑ