ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για «αθλιότητα χωρίς όρια» κάνει λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, υποψηφίου στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.
«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» αναφέρει η ανάρτηση που έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ.
Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 23 Απριλίου 2019
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μπήκε χθες στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αδιαφορώντας για την προσωπική διαδρομή του τού επιτέθηκε προσωπικά και με το γνωστό ύφος να τον κατηγορήσει επειδή διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Πολάκης τα έβαλε τώρα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Αήθης επίθεση για την αναπηρία του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπουράκης: Γελάω με την ξεψυχισμένη απάντηση Πολάκη, θέλει ανακωχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης προς Πάπα Λέων: Η εκλογή σας έρχεται σε μια στιγμή σοβαρών προκλήσεων
- Πετρέλαιο: Άλμα 3% με το βλέμμα στις επικείμενες συζητήσεις ΗΠΑ-Κίνας
- ΥΠΕΞ: Ορόσημο η κύρωση της συμφωνία για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα σε περιοχές πέραν της εθνικής δικαιοδοσίας
- Γερμανία: Η κυβέρνηση διαψεύδει το δημοσίευμα της WELT περί κήρυξης «Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης»
