ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από το δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης για την πορεία του έργου.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την απογοήτευση του για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό. «Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Κονδύλης (Δήμαρχος Αλίμου): Γιατί κατέθεσα αίτηση ακύρωσης του φορέα Κοινοχρήστων για το Ελληνικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιχμηρή απάντηση του Γιάννη Κωνσταντάτου στον Ανδρέα Κονδύλη για την προσφυγή του κατά του Φορέα Κοινοχρήστων στο Ελληνικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: «Τροχονόμος» συμφερόντων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.