• Πολιτική

    Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η απάντησή μας στον λαϊκισμό δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ανάρτηση για τα πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    «Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου 2022 έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία. Ενώ σ’ όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις».

    «Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας. Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες», κατέληξε.

    Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

    Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

    «55 χρόνια από την ημέρα που επιβλήθηκε η δικτατορία. Τραγική κατάληξη η εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο. Χρέος όλων μας σήμερα να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία μας από πάσης φύσεως κινδύνους», ανέφερε ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

    «Με εθνική ενότητα και υπευθυνότητα να μην επιτρέψουμε ποτέ σε φαινόμενα διχασμού και «αντισυστημικού» λαϊκισμού να την υπονομεύσουν», κατέληξε.

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης: Ψηφίστηκε ο νόμος για τα υπερκέρδη των επιχειρήσεων

    Χατζηδάκης: Στα όρια αντοχής της οικονομίας μας η αύξηση του κατώτατου μισθού



    ΣΧΟΛΙΑ