• Πολιτική

    Μητσοτάκης από Καλάβρυτα: Μην έχοντας να προτάξουν ρεαλιστική εναλλακτική επιμένουν στην τοξικότητα

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα


    Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η υλοποίηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και η ευημερία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε κατοίκους στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή.

    «Η δική μας προσοχή είναι στην υλοποίηση του προγράμματος μας και στην ευημερία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού.

    Την ίδια ώρα κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «μην έχοντας να προτάξουν μια ρεαλιστική εναλλακτική, επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια τοξικότητα».

    Όπως είπε ο πρωθυπουργός τα ίδια έλεγαν και στο παρελθόν, αλλά την απάντηση την έδωσαν οι πολίτες στις εκλογές.

    «Σας ζητώ να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια ισχυρή κυβέρνηση», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε λέγοντας ότι ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη. «Πρέπει να σκεφτούμε ποια είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», είπε.

    Πρώτος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν στο Κτήμα των Αμπελώνων του Μεγάλου Σπηλαίου της Οινοποιίας Cavino, όπου τον υποδέχθηκε με θερμό εναγκαλισμό ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

    Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης.

    Με το 2ο γενικό λύκειο Φαρσάλων στο Μέγα Σπήλαιο ο πρωθυπουργός

    Κατά τη μετάβασή του στο Μέγα Σπήλαιο, ο πρωθυπουργός, «έπεσε» πάνω στο 2ο γενικό Λύκειο Φαρσάλων στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, με τα παιδιά του οποίου και φωτογραφήθηκε.

    Αντίθετα, εκεί δεν βρέθηκε ούτε ο Ηγούμενος, ούτε κανένας μοναχός, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ηγούμενος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Πάντως, δεν σήμανε ούτε το σήμαντρο, μία συμβολική κίνηση μετά και την ψήφο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέμα για το οποίο η Εκκλησία έχει εκφράσει την αντίθεσή της.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαρδαλιάς: Να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της Εθνικής Οδού στη Χαλυβουργική τις ημέρες του Πάσχα

    Επίθεση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη για την στήριξη στη σύζυγό του – H ευαισθησία του εξαντλείται στα του οίκου του

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Μαρέβας – Αφήστε εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου



    ΣΧΟΛΙΑ