• Πολιτική

    Μιθριδάτης: «Υπερασπίζομαι τα δικαιώματα γυναίκων και ΛΟΑΤΚΙ» – Αντιδράσεις για τις σεξιστικές του αναρτήσεις

    • NewsRoom


    Προσπάθεια να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα σεξιστικά και ομοφοβικά του tweets επιχειρεί ο Μιθριδάτης, ο οποίος με προσωπική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

    Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει «Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

    Την ίδια ώρα, πάντως, συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να εντάξει στα ψηφοδέλτια τον γνωστό ράπερ, Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου.

    Ο ερμηνευτής, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Ημισκούμπρια, ενώ ήρθε ξανά στη δημοσιότητα το 2020, με ένα τραγούδι κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρέσκεται στο να δημοσιεύει τις σκέψεις του στο Twitter.

    Ωστόσο, στα tweets του συχνά καταφεύγει σε σεξιστικά αλλά και ομοφοβικά σχόλια. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να κοροϊδέψει και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για τα αγγλικά του, με τις αναρτήσεις του να έρχονται πλέον στο φως.

    ΝΔ: Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους

    Την προσπάθεια του Μιθριδάτη να αποποιηθεί τις προηγούμενες απόψεις του σχολίασε δεικτικά η ΝΔ.

    «Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές «στερεοτυπίλες». Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά»;

    Διαβάστε επίσης

    ΝΔ: Ζητά την αποπομπή Μιθριδάτη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ