ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διάσπαση στο ΚΙΝΑΛ μυρίζει η ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού, στο twitter, κάτι που δεν έχει αποκλείσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Η ασυμφωνία μεταξύ του επικεφαλής του Ποταμιού και της Φώφης Γεννημάτα φαίνεται πως έχει φτάσει στα άκρα και μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου.
Αν και η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού δεν είναι ξεκάθαρη ως προς το εάν αφιρά τον ίδιο προσωπικά ή Το Ποτάμι εν συνόλων, σίγουρα είναι ενδεικτική της κατάστασης.
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα στελέχη του κόμματος, στην συνδιάσκεψη της 1ης Ιουλίου.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός γράφει: «Λοιπόν, παραμυθάκια τέλος… …μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω-κάτω το ΚΙΝΑΛ: Για αποχώρηση ετοιμάζεται ο Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Ψαριανός: «O ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα λεφτά από την Ευρώπη, για να διορίσει γκόμενες, κουμπάρες και συγγενείς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόνο οι δύο μεγάλες εταιρείες της ακτοπλοΐας έχουν έσοδα 858,1 εκατ. ευρώ
- Ασφαλιστική αγορά: Τα 2+1 στοιχήματα για το τελευταίο μίλι του 2025 – Οι προσδοκίες και η…ΔΕΘ
- Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις από τις Σπέτσες, το πάρτυ του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, τα γενέθλια της Maria Martinez de Medinilla στην Marbella
- Η Laopu και το στοίχημα του κινεζικού Cartier
