• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Γ. Ψαριανός: “O ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα λεφτά από την Ευρώπη, για να διορίσει γκόμενες, κουμπάρες και συγγενείς”

    • NewsRoom


    Ιδιαίτερα αιχμηρός εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.  Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δήθεν φιλοευρωπαϊκό κόμμα, με μόνο του μέλημα να εισπράξει τα λεφτά από την Ευρώπη, για να διορίσει γκόμενες και συγγενείς, δήλωσε.

    «Υπογράφει μνημόνια και ψηφίζει δήθεν και τέτοια, αλλά κοιτάει πώς να εισπράξει τα λεφτά από την Ευρώπη, για να διορίσει γκόμενες, κουμπάρες και συγγενείς και να ενισχύσει έναν άκρατο κρατισμό. Το πελατειακό κράτος που υπήρξε και υπήρχε, θέλει να το κάνει δικό του και όχι να το καταργήσει. Τη διαφθορά και τη διαπλοκή που υπήρξε και υπήρχε, θέλει να την κάνει δική του διαπλοκή και διαφθορά ο κ. Παππάς με τα κανάλια, ο κ. Κατρούγκαλος, ο κ. Σπίρτζης με τις εργολαβίες, ο κ. Φλαμπουράρης με τις άλλες “φλαμπουραριές”, όπως είπε και ο αγρότης», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κυρίου Ψαριανού στον Βήμα fm.

    Παρεμβαίνοντας μάλιστα στην συζήτηση που άνοιξε τις τελευταίες ημέρες για τον ρόλο του Ποταμιού και την επόμενη μέρα του κόμματος, ο κύριος Ψαριανός είπε πως «το Ποτάμι θέλει ευρωπαϊκή Ελλάδα, την οποία έχουμε περιγράψει ακριβώς. Στη Δικαιοσύνη, στην Παιδεία, στην πρόνοια, εκλογικό σύστημα, αλλαγές στο πολιτικό σύστημα στη συνταγματική αναθεώρηση. Τα έχουμε περιγράψει όλα, επί λέξει. Θα πάμε λοιπόν και με τον Μητσοτάκη και με τη Γεννηματά και με ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ και με τους κεντρώους, Διαμαντοπούλου, Γιαννίτση και Φλωρίδη, για να πω κάποια ονόματα. Πασοκογενών που είναι εκτός σχηματισμών, για μια ευρωπαϊκή Ελλάδα. Για να δουλεύει η Ελλάδα ως μία ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό το πράγμα, αυτοί το σιχαίνονται»!

     



    ΣΧΟΛΙΑ