Να αποχωρήσουν από τα μπλόκα και να συμμετάσχουν σε διάλογο με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα καλούν τους αγρότες κυβερνητικά στελέχη, μετά τις αποφάσεις των συνελεύσεων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από αύριο, παράλληλα με το αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Τα ίδια στελέχη υπογράμμιζαν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να συναντηθεί με τους αγρότες, υπό την προϋπόθεση ότι όσοι προσέλθουν στο Μέγαρο Μαξίμου θα εκπροσωπούν το σύνολο του αγροτικού κόσμου, ώστε η συνάντηση να γίνει με ενιαία και συλλογική εκπροσώπηση.

1

Στο κυβερνητικό επιτελείο επισημαίνεται, πάντως, ότι το βάρος του διαλόγου στρέφεται προς τους κ. Χατζηδάκη και Τσιάρα, οι οποίοι διαθέτουν πλήρη εικόνα τόσο των αιτημάτων των αγροτών όσο και των διαθέσιμων δυνατοτήτων και λύσεων.

Διαβάστε επίσης 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στόχος της Κυπριακής Προεδρίας είναι μια αυτόνομη και εξωστρεφής Ευρωπαϊκή Ένωση

Ρούμπιο: «Σταθερότητα, ανάκαμψη, μετάβαση» είναι το τρίπτυχο του αμερικανικού σχεδίου για τη Βενεζουέλα

Λευκός Οίκος για Γροιλανδία: «Όλες οι επιλογές στο τραπέζι, αλλά πρώτη είναι πάντα η διπλωματία»