ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Υψηλά πρόστιμα έως και €5 εκατ. για φαινόμενα αισχροκέρδειας – Οι διεθνείς εξελίξεις επηρεάζουν και την οικονομία
Μήνυμα στον Ελληνικό Λαό για την πορεία των πυρκαγιών στη χώρα και τις επιχειρήσεις της πυροσβεστικής θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 21:00.
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί, πέρα από την κατάσταση, στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί και σε αυτά που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται να ζητήσει από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες, καθώς ο κίνδυνος για φωτιές μετά τις συνεχόμενες ημέρες καύσωνα αυξάνεται δραματικά λόγω και των ανέμων που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένοι.
Στις 21.30 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, θα ενημερώσει πιο αναλυτικά για την κατάσταση στα πολλαπλά πύρινα μέτωπα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσαγγάρη: Το 98% των πρατηρίων καυσίμων έχει προσαρμοστεί στο πλαφόν
- Η Γυναίκα στο επίκεντρο του αύριο: Ολα όσα είπαν Παύλος Μαρινάκης, Νατάσσα Κιουρκατιώτη και Νατάσσα Σίμου
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.