• Πολιτική

    Μεσολόγγι: Ποια είναι η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Στο φως έρχονται καινούρια στοιχεία για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας από την Κατοχή Αιτολωακαρνανίας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φωτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου μιάμισης ώρας από το σπίτι της. Πρόκειται για την Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών. Όπως έγινε γνωστό από τον αδερφό της, Γιώργο Λαγούδη, ο οποίος αναζήτησε βοήθεια μέσω της εκπομπής του Σταρ «Αλήθειες με τη Ζήνα», η άτυχη γυναίκα είχε χάσει πριν τρία χρόνια τον άνδρα της και τους γονείς της όταν ήταν μικρή.

    Ο αδερφός της 44χρονης έδωσε όμως και στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τις έρευνες της Αστυνομίας: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι το στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο δείχνει πως ήταν στην ευρύτερη περιοχή. Στη μια και μισή το μεσημέρι μίλησε με τη μικρή κόρη της, της είπε πως είμαι στον μάστορα για το αυτοκίνητο, που αυτό δεν ευσταθεί, αν ήταν αυτός ο μάστορας. Ήταν στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν ήταν στον μάστορα. Μετά από 5 λεπτά έπαψε να λειτουργεί το τηλέφωνό της».

    Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως η αδελφή του «Έφυγε ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Σπίτι άφησε τα πάντα. Το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες». Αυτό που ζητά πλέον η οικογένειά της, είναι να μάθει με ποιον επικοινώνησε η 44χρονη αυτές τις δυο κρίσιμες ώρες «για να ανακαλύψουμε τι συνέβη», όπως είπε ο κος Λαγούδης.

    μεσολόγγι

    μεσολόγγι

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα χέρια της υπάρχουν εγκαύματα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο όχημα και στην ίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του. Στον τόπο του εγκλήματος έχει φτάσει και η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα που θα κάνει την αυτοψία για να εξακριβώσει με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, ενώ άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν με ποιον συναντήθηκε και αν το έγκλημα έγινε στο χωράφι ή η 44χρονη μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στο Μεσολόγγι! Δολοφονημένη βρέθηκε η 44χρονη χήρα που είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο



    ΣΧΟΛΙΑ