ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μεσίστια την σημαία στον Βράχο της Ακρόπολης, όπως ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα γίνει σήμερα η κηδεία του Μανώλη Γλέζου.
Πρόκειται για φόρο τιμής στη μνήμη του «μεγάλου Έλληνα» -όπως τον χαρακτήρισε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός- που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.
Με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποχαιρετήσει τον Μανώλη Γλέζο γράφοντας μεταξύ άλλων: «Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας. Ο Μανώλης Γλέζος εκπροσώπησε μία γενιά που δεν λύγισε και δεν υποτάχθηκε. Μαζί με όλους τους Έλληνες, σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη του. Και εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας. Ο Μανώλης Γλέζος εκπροσώπησε μία γενιά που δεν λύγισε και δεν υποτάχθηκε. Μαζί με όλους τους Έλληνες, σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη του. Και εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. pic.twitter.com/z2XeWCyU9A
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 30, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απόφαση – έκπληξη από Πρεμ Γουάτσα: Η Fairfax αγοράζει άμεσα τις μετοχές της Metlen – Αυξάνει τη συμμετοχή της στο 8,34% η συμμετοχή
- Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ βρίσκεται σε καλή θέση όσον αφορά τα επιτόκια – Πετύχαμε στον πληθωρισμό
- Νικόλας Νιάρχος-Μαλού Ντάλα Πίκολα: Ποιο μικρό νησί επέλεξαν για το ταξίδι του μέλιτος
- Ντίζελ: Η Ανγκόλα αυξάνει την τιμή κατά 33% για τρίτη φορά τo 2025 – Ο ρόλος του ΔΝΤ
