ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Reuters, είπε τη Δευτέρα ότι δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί ότι τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα καταλήξουν σε συμφωνία αναφορικά με το Ταμείο Ανάκαμψης και τον πολυετή προϋπολογισμό στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής, καθώς υπάρχουν ακόμα διαφορές ανάμεσα στα κράτη – μέλη.
«Υπάρχουν ακόμη διαφορές», δήλωσε η Μέρκελ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε. «Δεν μπορώ να πω σήμερα αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία την Παρασκευή».
Η καγκελάριος πρόσθεσε ότι Ιταλία και Γερμανία ήρθαν σε συμφωνία για τη βασική δομή των προτάσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγορές: Ανεβαίνει ξανά πάνω από τα 110 δολ. το πετρέλαιο – Πτώση σε futures, ομόλογα, crypto, νομίσματα
- Ξηροφθαλμία: Διάγνωση και θεραπεία με σύγχρονη τεχνολογία
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε νέους κλάδους – Τι είπε για τον κατώτατο μισθό
- Ευρώπη Holdings: Επιτυχής ολοκλήρωση διάθεσης κεφαλαίων 68,33 εκατ. ευρώ από την ΑΜΚ (πίνακας)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.