ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία μικρής διάρκειας απόδραση γιόρτασε την ίδρυση του κόμματός της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε στην Αχαϊα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της, τη «Γράνα» λίγο έξω από το Αίγιο και απόλαυσε το φαγητό και την όμορφη αυλή.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ήταν σε πολύ καλή διάθεση, απόλαυσε μία ποικιλία κρεατικών και φωτογραφήθηκε και με τον ταλαντούχο σεφ του εστιατορίου Βασίλη Σταματόπουλο.
Μάλιστα μίλησε στους θαμώνες για την «Πλεύση Ελευθερίας» ενώ δήλωνε με νόημα: «Εγώ αγαπάω και προσέχω την Ελλάδα, δεν είμαι σαν τους άλλους».
Αυτό θα φανεί, λέμε εμείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Disney: Το «Toy Story 5» σημειώνει το καλύτερο άνοιγμα σε ΗΠΑ και Καναδά για το 2026
- Η Γερμανία εξετάζει αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος με δύσκολα μέτρα
- Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει την παραμονή των ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο
- Λήμνος: Το καταμαράν IMBROS πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιο από το Τσανάκαλε στο νησί


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.