ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Παύλος Γερουλάνος.
Το γεγονός έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter. Έχει παρουσιάσει ήπια συμπτώματα και θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι.
«Φίλες και φίλοι, διαγνώστηκα σήμερα με κορονοϊό, έχω ήπια συμπτώματα και θα παραμείνω στο σπίτι όσο χρειαστεί. Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και δεν ανησυχώ. Να είστε όλοι καλά», έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.
Δείτε το tweet:
Φίλες και φίλοι, διαγνώστηκα σήμερα με κορωνοϊό, έχω ήπια συμπτώματα και θα παραμείνω στο σπίτι όσο χρειαστεί. Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και δεν ανησυχώ. Να είστε όλοι καλά.
— Pavlos Yeroulanos (@P_Yeroulanos) February 23, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΚΙΝΑΛ για το ηχητικό Βγενόπουλου: Να διερευνηθεί σε βάθος το δίκτυο εκβιασμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ίλον Μασκ: Ενδεχόμενο να καταθέσει στην υπόθεση του DOGE
- Σαουδική Αραβία: Μείωσε την τιμή του Arab Light πετρελαίου για τους αγοραστές σε Ασία, στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2020
- Golf GTI Edition 50
- Μαρία Καρυστιανού για Χιο: Aποδοκιμασία για ένα κράτος που δεν πράττει όσα μπορεί για την αποτροπή παράνομων εισβολών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.