ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελικό Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 27%-31,9%, ΣΥΡΙΖΑ 13,8%-17,2%, ΠΑΣΟΚ 11,5%-14,5%, ΚΚΕ 8,4%-10,8%, Ελληνική Λύση 8,4%- 10,8%
Με ικανοποίηση και χαμόγελα υποδέχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα αποτελέσματα του exit poll. Στελέχη του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι «αυξάνει το ποσοστό του κατά 40% γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σχεδόν επιτυγχάνεται ο στόχος για ισχυρό διψήφιο ποσοστό».
Τονίζουν ακόμη ότι «επιβεβαιώνεται η στρατηγική στόχευση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει και να καταστεί ως προοδευτικός πρωταγωνιστικός πόλος στη πολιτική σκηνή». Προσθέτουν ότι αποδεικνύεται ότι είναι η αξιόπιστη εναλλακτική γνήσια προοδευτική πολιτική δύναμη».
Όπως επισημαίνουν επιβεβαιώνεται η εκτίμηση του Ν. Ανδρουλάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνήσιος χορηγός του κ. Μητσοτάκη.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημερώθηκε αμέσως για τα αποτελέσματα του exit poll και αντάλλαξε τις πρώτες εκτιμήσεις με τους συνεργάτες του και έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Αναμένεται στη Χ. Τρικούπη αργότερα όταν θα υπάρξει σαφές επίσημο αποτέλεσμα.
Διαβάστε επίσης:
Exit Poll: Πρωτιά της ΝΔ με 36 έως 40% – Στο 25 έως 29% ο ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της διαδικασίας – Ζωντανή ενημέρωση
Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ετήσια άδεια εργαζόμενων : Τι αλλάζει από το 2026
- Δωρεά σπέρματος Δανία: Η «βιομηχανία», η έλλειψη ενιαίου πλαισίου και η πρωτοβουλία της Ελλάδας
- Έλαντ Γίφρατς: «Η Βέτα είναι η βασίλισσα της γύρω ομορφιάς»
- Αλέξης Πατέλης στο mononews: H αξιοπιστία δεν χτίζεται μόνο με δημοσιονομικά μεγέθη, αλλά και με το ποια κοινωνία θέλεις να είσαι