• Πολιτική

    Το Μαξίμου θυμήθηκε ξαφνικά και πάλι τον Φρουζή: «Ο κ.Μητσοτάκης κρύβεται για τρίτη μέρα»

    Τσίπρας


    Να αλλάξει την ατζέντα από τα ζητήματα του Σκοπιανού και τα εσωτερικά προβλήματα που προκαλούν οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου επιχειρεί το Μαξίμου, το οποίο θυμήθηκε για μια ακόμα φορά την υπόθεση Novartis και τα δημοσιεύματα του «φιλικού» του Τύπου.

    «Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καθώς από τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να μην ασχοληθούν με την νέα προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το κλίμα.

    «Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις των email και των μυστικών δείπνων με τον κ. Φρουζή και επιχειρηματίες κυρίως από τον χώρο του φαρμάκου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για αυτά που θέλει να κρύψει ο πρόεδρος της ΝΔ. Όσο και να κρύβεται, όμως, την Πέμπτη θα αναγκαστεί να πάρει θέση όχι μόνο για την αποτυχία της καταστροφολογίας του στην οικονομία, αλλά και για τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον κ. Φρουζή» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την «πόρτα» δείχνει το ΚΙΝΑΛ στον… «συριζαίο» Γιάννη Ραγκούση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας: Οι δηλώσεις Καμμένου αποδεικνύουν πως ο Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρολάρισμα ΚΙΝΑΛ σε Καμμένο: Οι μονές και οι ζυγές εβδομάδες



    ΣΧΟΛΙΑ