• Πολιτική

    Μαξίμου: Μητσοτάκης και Γεννηματά οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

    • NewsRoom

    Ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου


    Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στις ανακοινώσεις-απαντήσεις των δύο κομμάτων, με αφορμή προηγούμενη δήλωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο κατηγορούσε τα δύο κόμματα για την υπόθεση Παπαντωνίου.

    «Οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει. Πως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά είναι οι διαφορετικές όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος. Του παλιού πολιτικού συστήματος που πασχίζει να επανέλθει στην εξουσία, για να προωθήσει τις «μεταρρυθμίσεις» που άφησαν στη μέση ο κ. Παπαντωνίου και οι λοιποί «εκσυγχρονιστές»», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

    Ο «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων ξεκίνησε όταν το Μαξίμου, παρά τις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε το ΚΙΝΑΛ και την ΝΔ πως κρύβονται πίσω από «θεωρίες συνωμοσίας» και δεν σχολιάζουν την απόφαση της Δικαιοσύνης. Μάλιστα κατηγόρησε τόσο την Φώφη Γεννηματά όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολιτική ευθύνη της υπόθεσης!

    Στην απαντήσεις της η ΝΔ υπενθύμισε στο Μέγαρο Μαξίμου πως ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πως μέλη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μάλιστα είχαν εμπλοκή και στα εξοπλιστικά ζητήματα, βρίσκονται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ (με ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του κ. Κοτσακά, στενού συνεργάτης του Άκη Τσοχαντζόπουλου).

    Από την πλευρά του, το ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως «δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ. Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200 δισ. ευρώ κι έγινε ο καλύτερος χορηγός της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη».

    Πάντως, το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης γύρω από τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοτζιάς, περί των καταγγελιών του Πάνου Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο και την σιωπή του πρωθυπουργού στα όσα ανέφερε για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Σε πλήρη σύγχυση ο Τσίπρας, ας ρωτήσει τον Κοτσακά για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙΝΑΛ: Μαθήματα από τον Τσίπρα δεν δεχόμαστε, να σπάσει την αφωνία του για τον Καμμένο



    ΣΧΟΛΙΑ