ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς διευκρινίζει ότι δεν υπέγραψε την πρόταση του κόμματός του για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης, «μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή». Άλλωστε, προσθέτει, με την ουσία της πρότασης δεν έχει καμία διαφωνία.
Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία».
Μετά τη διευκρινιστική δήλωση, η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα ζήτημα με τον βουλευτή και πρώην υπουργό της..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανταρσία(;) Σαλμά – Δεν υπέγραψε την πρόταση για προανακριτική της Ν.Δ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tesla: Βουτιά 88% στη Νορβηγία
- Κάγια Κάλας: Το άνοιγμα του περάσματος της Ράφα σηματοδοτεί ένα «θετικό βήμα στο ειρηνευτικό σχέδιο»
- Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον χρυσό, μετά το sell-off στα πολύτιμα μέταλλα; Τι εκτιμούν τρεις αναλυτές της Wall Street
- Ντράγκι: Η Ευρώπη πρέπει να επιδιώξει έναν «ρεαλιστικό φεντεραλισμό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.