• Πολιτική

    Μάριος Παπαγεωργίου: Στα ίχνη των απαγωγέων για την υπόθεση δολοφονίας

    • NewsRoom


    Μετά τη στυγερή δολοφονία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σοκαριστική ήταν η αποκάλυψη του Καναδού ερευνητή της υπόθεσης σχετικά με τα στοιχεία που οδηγούν στα ίχνη των απαγωγέων του άτυχου νεαρού. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ερευνητής αποκάλυψε, για πρώτη φορά, το σημείο όπου οι απαγωγείς έκρυψαν τις πρώτες ημέρες τη σορό του Μάριου, καθώς και το σημείο που βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία για τη σκοτεινή αποθήκη όπου έκρυψαν τον πτώμα του άτυχου Μάριου, την εκκλησία που χρησιμοποιούσαν ως κωδικό στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους οι απαγωγείς με τον έγκλειστο εγκέφαλο και ότι χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο και κρησφύγετο τη στρατιωτική βάση στον Κιθαιρώνα, έως ότου οδήγησαν τον Μάριο στον τελικό τόπο ταφής του.

    Πάντως, η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου υπενθυμίζεται ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα.

    Το κόκκινο βαν
    Όπως εκτιμά ο ειδικός ερευνητής το κόκκινο φορτηγό που ανήκει σε μέλος της πρώτης ασύλληπτης ομάδας του εγκεφάλου, μετέφερε τσιμέντο και κάρβουνα προκειμένου οι απαγωγείς να φτιάξουν τον αυτοσχέδιο τάφο του Μάριου στην κορυφή του βουνού. Tο τσιμέντο, όπως ανέφερε, είναι το στοιχείο-κλειδί που έθαψαν το νεαρό στο συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα, αναφέρεται και στις συνομιλίες που είχε ο εγκέφαλος μέσα από τη φυλακή με τα μέλη της πρώτης ομάδας των απαγωγέων.

    Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Καναδός ερευνητής της οικογένειας διευκρίνησε ότι και η κλειδαριά της πόρτας έχει ακόμα αναλλοίωτα σημάδια, στοιχείο το οποίο συνδέει με τα κλειδιά που είχαν χάσει και αναζητούσαν οι απαγωγείς της πρώτης ομάδας το βράδυ της δολοφονίας.

    Ο ίδιος, έκανε λόγο και για άλλα στοιχεία, τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος δεν ετάφη τελικά στην στρατιωτική αποθήκη, αλλά υπάρχει και δεύτερη τοποθεσία όπου μετέφεραν το νεκρό. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τα μέλη της πρώτης ομάδας χρησιμοποιούσαν το εκκλησάκι στον Κριθαιρώνα ως κωδικό όταν ήθελαν να αναφερθούν στο σημείο όπου είχαν αφήσει το πτώμα.

    Μάρτυρας: «Οι πέτρες ήταν βαλμένες από ανθρώπινο χέρι…»

    Στο μεταξύ, κάτοικοι εντόπισαν ένα σωρό από πέτρες που είχαν άτακτα τοποθετηθεί από ανθρώπινο χέρι .”Αν και πάντα αξίζει να ερευνάμε και το παραμικρό στοιχείο, αυτές οι μαζεμένες πέτρες είναι κάτι που θα αποκαλούσαμε «σημαδεμένο τάφο» και σε αυτήν την περίπτωση που εξετάζουμε, κάπου υπάρχει ένας τάφος χωρίς σημάδι”, κατέληξε ο Καναδός ερευνητής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προκαλεί η Τουρκία για Κύπρο: «Την καλούμε να συμμορφωθεί…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κως: Eπιχείρηση δωροδοκίας σε αστυνομικό τμήμα για έκδοση ταυτότητας



    ΣΧΟΛΙΑ