• Πολιτική

    Μαρινάκης για Κασσελάκη: Μεγάλο λάθος αν νομίζει πως με την τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


    Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για την εταιρεία που διατηρεί στο εξωτερικό,  έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

    Σε δήλωσή του, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως ο κ. Κασσελάκης «αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια».

    «Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος» προσθέτει σε άλλο σημείο ο κ. Μαρινάκης.

    Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

    «Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια.

    Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».

    Διαβάστε επίσης

    Παρέμβαση εισαγγελέα για την εταιρεία Κασσελάκη στο εξωτερικό που έδωσε το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ

    Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη στη Δικαιοσύνη: Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε

    ΠΑΣΟΚ: «Εμφύλιος» στην ΚΟ – Σοβαρό επεισόδιο Ανδρουλάκη με Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ