ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βενιζέλος: Υποχρεωτική η ανανέωση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων μετά τις επιθέσεις στην Κοβέσι
Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να έρθει σε σύγκρουση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οδηγώντας τον εκτός του ΚΙΝΑΛ για τα… μάτια του Γιώργου Καμίνη και της προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μάνος Επιτροπάκης, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Βεγγέλη Βενιζέλου, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, όπως είχε ανακοινωθεί πρόσφατα, χαρακτηρίζοντας αισχρή την απόφαση της κας Γεννηματά.
«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο.
Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!», σημείωσε το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.