• Πολιτική

    Μανώλης Κεφαλογιάννης: Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για το λάθος με τη φωτογραφία

    Κεφαλογιάννης

    Μανώλης Κεφαλογιάννης


    Στην παραδοχή του λάθους του με την φωτογραφία που παρουσίασε σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας λανθασμένα πως ο εικονιζόμενος υπουργός της χούντας ήταν ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Τσίπρας, προχώρησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

    Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για το λάθος του, το οποίο προκάλεσε την επίθεση του Μεγάρου Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν τις δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, κατά την διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

    «Όπως διαπίστωσα, η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική, και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter o Μανώλης Κεφαλογιάννης.

    «Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό, ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ. μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν», συνεχίζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, επιμένοντας στις καταγγελίες του για την οικογένεια Τσίπρα.



    ΣΧΟΛΙΑ