• Πολιτική

    Μάνη: Η χώρα μας πρέπει με σταθερά και τολμηρά βήματα να έρθει ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη

    • NewsRoom
    H υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τη βουλευτή Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη συναντήθηκαν με τους δημάρχους Νέας Ζίχνης, Εμμανουήλ Παππά και Αμφίπολης, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών.

    H υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τη βουλευτή Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη συναντήθηκαν με τους δημάρχους Νέας Ζίχνης, Εμμανουήλ Παππά και Αμφίπολης, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών.


    Περιοδεία στις Σέρρες, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 πραγματοποίησε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τη βουλευτή Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη.

    Στο πλαίσιο της περιοδείας, η υφυπουργός και το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν με τους δημάρχους Νέας Ζίχνης, Εμμανουήλ Παππά και Αμφίπολης, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, συζητήθηκαν θέματα τοπικής ανάπτυξης, καθώς και οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την περιοχή μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης.

    Η υφυπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε επίσης τον μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τον κοινωνικό ρόλο της Εκκλησίας.

    Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η κ. Μάνη και το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας είχαν επαφές με επαγγελματίες και πολίτες των Σερρών, όπου άκουσαν τις ανησυχίες και τα αιτήματά τους. Η υφυπουργός υπογράμμισε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων που προάγουν την ανάπτυξη και ενισχύουν την οικονομία της περιοχής. Τόνισε, επίσης, την ανάγκη για σταθερότητα και συνέχεια στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων, που θα φέρουν την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη.

    Σε δηλώσεις της, η κ. Μάνη ανέφερε: «Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στέλνουμε από τις Σέρρες το μήνυμα ότι η χώρα μας πρέπει με σταθερά και τολμηρά βήματα να έρθει ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη. Καλούμε τους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους στην ευρωπαϊκή κάλπη, επιλέγοντας τον δρόμο της πολιτικής σταθερότητας και της συνέχειας. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας μας την επόμενη μέρα στην Ευρώπη».

    Ακόμη, η υφυπουργός επισήμανε ότι οι ευρωεκλογές αυτές είναι κρίσιμες όχι μόνο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά και για την ενίσχυση της εθνικής φωνής στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρώπης και την προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης, με νέες ευκαιρίες απασχόλησης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

    «Η πορεία προς τα εμπρός είναι η μόνη μας επιλογή», κατέληξε.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοχάρης : Οι ιδέες της ΝΔ πρωτοπορούν και ανοίγουν το δρόμο και για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή οικογένεια

    Σπουδαία δωρεά αρχαίων της Πέγκυς Ζουμπουλάκη στο ελληνικό δημόσιο

    Χατζηγεωργίου (ΕΤΑΔ): Αναγκαιότητα η μετατροπή σε μία σύγχρονη εταιρεία Real Estate – Το κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας



    ΣΧΟΛΙΑ